söndag 12 januari 2014

Mc och torp tårta

 

 
 
Carina ville överraska Danne med tårtor när han fyllde år. Det här var ännu en stor utmaning att ta sig igenom. Jag hade en bild på Mc´n som är Danne´s eget hemmabygge, sen var det bara att sätta igång! Tror jag hade 23 delar att sätta ihop.


 Carina ville även att han skulle få en torp på en tårta eftersom han i somras köpt sig ett.


Barbie tårtor

När min vän Rosies flicka Ella fyllde år ville hon att jag skulle göra tårtor till hennes födelsedag. Och naturligtvis ville hon som många andra små töser ha en Barbie tårta. Eftersom hon skulle ha kalas två gånger fick det bli två tårtor i lila och rosa.

 
 


 

Doptårtor

 
 
 

Min tårta 2

Till kvällen när mina barn, föräldrar och käre granne kom gjorde jag denna helt underbara tårta. Bottnarna är av en chokladpuddingliknande botten och den är fylld med bl.a mascarpone, hallonmarmelad. Jag tror den heter Very Cherry Cake och receptet hittade jag i en baktidning i höstas. Gissa om det blev både en två och tre bitar. Tillslut var jag tvungen att kasta sista biten annars hade jag nog ätit ihjäl mig. Jag blev så förtjust i snögubbar och tomte på min förra tårta så jag flyttade över dem till den här.








Min tårta

När jag fyllde år hade jag en klar bild på vad jag ville ha för tårta. Denna gjorde jag och hade med mig till jobbet. Dekorationerna googlade jag mig fram till. Tårtan är fylld med chokladmousse och hallonmousse. Jag bara älskar den här tårtan!!!!








Ullvigymnasiet tårta




Forsby FF tårta.

Anki´s dotter Tove fyllde 20 år och spelar med i Forsby FF´s damlag. Naturligtvis skulle tårtan gå i det temat. Deras matchställ är av märket Adidas och blå/vitt är färgen.

 


lördag 11 januari 2014